koemmlogo

Tο παράθυρο που προσδίδει προστιθέμενη αξία.

Η νέα σειρά KOMMERLING 76 δεν συμβιβάζεται αλλά προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου κουφώματος. Από το σχέδιο μέχρι τη λειτουργία, τη φυσική κατασκευής και τις τιμές μόνωσης σε σχέση με την προστασία του πε­ρι­βάλ­λον­τος και τη διατήρηση της αξίας, πληροί όχι μόνο τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις.

Περισσότερο Design
Λεπτά προφίλ επιτρέπουν την τοποθέτηση μεγαλύτερων υαλοπινάκων. Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε απομίμηση ξύλου ή σε χρώματα RAL και το σύ­στη­μα αλου­μι­νί­ου AluClip Pro σας δίνουν τη δυ­να­τό­τη­τα να προσθέσετε την προσωπική σας νότα στην επιλογή του χρώματος.

Περισσότερη ηχοπροστασία
Σε συν­δυα­σμό με υψηλής ποιότητας λειτουργικό τζάμι, το σύ­στη­μα KOMMERLING 76 προσφέρει βέλτιστη ηχοπροστασία, μέχρι 47 dB.

Περισσότερη θερμομόνωση
Η πρωτοποριακή τεχνολογία proEnergyTec. εγγυάται την απόλυτη θερμομόνωση. Uf - τιμή = 1.1 W / (m2K) ήδη στη βασική του έκδοση

koemm1

Περισσότερη ασφάλεια από διαρρήκτες
Τα κουφώματα έχουν σχεδιαστεί για τη χρήση ειδικών μηχανισμών και εξαρτημάτων ασφάλειας (έως και WKII) με πρόσ­θε­τα μέτρα αντιδιάρρηξης.

Περισσότερη στεγανότητα
Τα νέα επίπεδα στεγανοποίησης, κρατούν τη σκόνη και τη βροχή μακριά και προσφέρουν ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

Περισσότερη ευκολία φροντίδας και συντήρησης
Οι υψηλής ποιότητας επιφάνειες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζονται εύκολα.

Περισσότερη σταθερότητα
Οι χαλύβδινες ενισχύσεις στο μέγιστο βαθμό διαστάσεων, παρέχουν τέλεια στατικότητα. Στην περίπτωση AluClip Pro, τα προφίλ αλου­μι­νί­ου αναλαμβάνουν τη στατική λειτουργία.

Περισσότερη ευκολία στη χρήση
Η τοποθέτηση μηχανισμών σύγχρονης τεχνο­λο­γίας, επιτρέπει την κατασκευή κου­φω­μά­των παντός τύπου, ευκολία στη χρήση και άψογη λειτουργικότητα.

Περισσότερος αερισμός
Για να παρέχει στους χώρους ένα άνετο περιβάλλον διαμονής, η KOMMERLING διαθέτει μια γκάμα σύγχρονων εξαρτημάτων αερισμού.

Περισσότερη σταθερότητα αξίας
Τα υψηλής περιβαλλοντολογικής αξίας συνθετικά προφίλ, εξασφαλίζουν σύμφωνα με τις αρχές της GreenLine, τη μακροζωία και διατηρούν σταθερή την αξία του ακινήτου σας.
76 mm

Η λεπτή πρόσοψη των προφίλ, δεν είναι μόνο ελκυστική για νέες εγκαταστάσεις αλλά και ιδανική για αρχιτεκτονικά και ενεργειακά απαιτητικές ανακαινίσεις κου­φω­μά­των.