Η Smart Frames δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και εμπορίας κατασκευών που αναβαθμίζουν και προσθέτουν αξία στο κτίριο σας. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών μιας σύγχρονης κατοικίας που μπορεί να είναι από κουφώματα εξωτερικά ή εσωτερικά, έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας, συστήματα ηλιοπροστασίας και εντομοπροστασίας, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε μεταλλικές κατασκευές όπως κάγκελα, σκάλες, περίφραξη κ.α.

Η σημερινή τεχνολογία και χρήση νέων υλικών, δίνει την δυνατότητα παρεμβάσεων σε κτίρια που τους προσδίδουν μεγαλύτερη λειτουργικότητα, προστασία και αναβαθμισμένη αισθητική. Οι σύγχρονες και ποιοτικές κατασκευές που μπορεί να φέρει ένα κτίριο είναι επένδυση τόσο σε επίπεδο αξίας όσο και σε επίπεδο άνετης διαβίωσης. Τα προϊόντα της εταιρείας μας, προσεκτικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, καθώς και το επίπεδο εξυπηρέτησης και after sales έχουν δημιουργήσει μια άριστη σχέση με την πελατεία μας. Στην διάρκεια της πολύχρονης πορείας μας, οδηγός ήταν και είναι η φιλοσοφία μας η οποία στηρίζεται στην σωστή προσέγγιση του πελάτη με σκοπό να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του, στην αμεσότητα καθώς και στην χρήση των ποιοτικότερων υλικών της αγοράς.

Η υλοποίηση κάθε έργου μας ξεκινάει με τον από κοινού σχεδιασμό της κατασκευής με τον πελάτη, έτσι διασφαλίζουμε ότι η κατασκεύη πληροί τις ανάγκες του, όπως επίσης και τις κατάλληλες τεχνικές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Η διαδικασία παραγωγής των προϊότων μας γίνεται με σύστημα ελέγχου παραγωγής (Factory Production Control) που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί CE και μας επιτρέπει την κατασκευή πιστοποιημένων προϊόντων σύμφωνα με τα hEN13830:2003 και hEN14351-1:2006 πρότυπα αλλά και γενικότερα της οδηγίας Δομικών Υλικών CPD 89/106/EOK

Συνεχίζοντας δυναμικά μια πολυετή παρουσία στον χώρο των κατασκευών η εταιρεία μας σήμερα, με περισσότερη δυναμική από ποτέ και με άξονα την πεποίθηση ότι κάθε έργο, από το πιο μεγάλο έως το πιο μικρό, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται μοναδικά, μπορεί να εγγυηθεί την διάθεση ποιοτικών και άρτιων τεχνικά προϊόντων με σκοπό την κάλυψη σε κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη.